måndag, augusti 13, 2007

Intermezzo

Ikväll ska jag se DIF och Bajen på Canal+. Faktum är att jag drar iväg alldeles strax för att bevittna matchen i goda vänners sällskap. Förhoppningsvis har Lance Rockford kaffet klart.

Mathias Svensson skulle ta med frågorna till Spanien och besvara dem där, när jag undrade om mailet hade kommit fram. Han var lite orolig för svarta listan men jag gick med på att bevilja några dagars extra betänketid. Senast torsdag har han lovat att ha svaren klara.

Andra bloggar om: , ,

11 kommentarer:

Tgul sa...

Ett tips: Läs sida 24 i dagens BT.
I fokus: En morgonpratare på Radio 7.
Samme radiopratare som kommenterade den internet-sända matchen Debrecen-IFE. Det pinsamma med den insatsen var att TL trodde det handlade om radio när det var TV-bilder som sändes ut över nätet.

Tgul sa...

När man på bt.se tittar på bildspelet "Elfsborgs första dag i Valencia" ser man att vid podiet under presskonferensen sitter från vänster: A Svensson, M Haglund och vem om inte GÖRAN LOHNE!!!
Hur har han kommit dit?
Kan du förresten tala om för mig vad hans titel i klubben är?

wenger sa...

enligt GT.se-bloggen är han "mediabas"

Fuzzbox sa...

När Elfsborg åkte över till Belfast och matchen mot Linfield hade Lohne en titel i stil med "dokumentationsansvarig"

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

Jag har inte pappers-BT och mitt intresse är obefintligt för den intervjun. Jag har inget emot TL personligen, faktum är att jag är totalt ointresserad av honom som person. Det enda som jag har kritiserat är hans bedrövliga skriftspråk och töntamatörmässiga upplägg på artiklarna. Alla, även ni, borde tänka på att skilja mellan sak och person.

När det gäller Lohne har jag ingenting emot honom heller, förutom att han av någon anledning inte har besvarat mina senaste mail. Annars tycker jag att han är kul och för min del får han kalla sig vad han vill.

tgul sa...

Nu tycker jag du överreagerar RG. Det är väl ingen som påstått att du har någonting emot de här personerna. Jag minns bara att du nån gång skrev att du vill utreda hurvida TL var/är avlönad av IFE då han skrev/skriver på hemsidan. Man vet ju inte vem som skriver nu, då varken notiser och artiklar ej signeras varken på hemsidan eller i programbladet. Detta tycker jag är synd och skam. Tycker f.ö. hela www.elfsborg.se är ett skämt. Och IFE påstår att de är i "täten" i svensk fotboll och att de drivs som ett modernt företag...

I min ilska tappade jag TL-tråden.
Som sagt, vill du veta mer om hans "IFE-anställning" kan du få värdefulla tips i artikeln, det var därför jag tipsade dig, men det verkade jag inte ha något för.
Ett tips om du inte vill betala för tidningen är ju att gå och läsa den på biblioteket. Vill du inte gå ensam kan du ju alltid ta med dig nån av dina fantasi-kompisar.
Sen hoppas jag få följa dig, i ditt nystande om vad TL och Lohne har för arvoden och hurvida de förtjänar det.

Röd Guling (rodguling@hotmail.com) sa...

tgul: Nja, nu är det du som överreagerar men jag missförstod vad du menade. Ska se om jag kan få fatt på ett ex.

Knugen sa...

Ikväll åker ni på pisk.

Jag skall njuta när jag ser att ni släpper måk efter mål.

Lantisar

Anonym sa...

Hej Knugen,

Vad betyder måk?
Släppa in mål efter mål har jag hört talas om, men aldrig måk efter mål?

tgul sa...

pröva själv att försöka säga mål med munnen full av fisk

Knugen sa...

Vi slog i alla fall Bajern och nu kommer vi att vinna Allsvenskan.