söndag, augusti 12, 2007

Spärrad?

Inget svar angående ackrediteringen. Det verkar nästan som att Elfsborg.se har lagt in en spärr som filtrerar bort samtliga mail från mig. Vad de skulle ha för anledning till det vet jag inte men faktum är att ingen besvarar mina mail längre. Lohne är möjligtvis sur för att jag har sågat hemsidan några gånger men den kritiken är ju i allra högsta grad befogad. Det kan inte finnas en enda människa på denna jord som tycker att Elfsborg.se håller allsvensk klass. Sedan igår är exempelvis samma notis om en lårkaka postad två gånger, utan att någon verkar bry sig om att fixa till det. En petitess naturligtvis men nästan varje dag skickas någonting anmärkningsvärt upp, vilket spär på det amatörmässiga helhetsintrycket.

Ikväll spelas tre totalt ointressanta allsvenska matcher som får sluta som de vill. Under tiden försöker jag sluta röka. Risken finns att det blir lite gnälligare tongångar här framöver, men då denna blogg har tappat större delen av läsarskaran, sedan jag bland annat blev bortförd av rymdvarelser, gör det nog inte så mycket.

Andra bloggar om:

6 kommentarer:

Linda sa...

Du är inte ensam om att inte få svar från elfsborg.se...

Tgul sa...

Tgul>> Kul att sidan kommit igång igen, först nu jag sett att den återuppstått.
Appropå svenska språket på www.elfsborg.se som du till min förtjusning brukar uppmärksamma:
Hade glömt mitt sittskydd på KFF-matchen, och köpte ett programblad. Eftersom jag inte märkt nån reaktion på denna blogg eller forum som t.ex. "vigule" antar jag att ingen köper programblad. Skaffa gärna ett och läs intervjun med Avdic, samt artikeln från Ungern. Precis som hemsidan ingen signatur :)))
När jag läste intervjun, såg jag hela tiden bilden av en lönnfet Tommy Larsson som inte vet vad fotboll är, framför mig. Efter att även ha läst reseberättelsen, misstänker jag dock Lohne, då jag vet att han var i Ungern, vilket jag tvivlar på att Tommy var.

Tgul sa...

Guliganernas TIFO-grupp har fått mkt beröm den senaste tiden bl.a. på sidan "vigule" jag funderar bara på varför de måste göra sina tifon innan spelarna kommer in?
Normalt på andra arenor i världen är väl att tifot startar först när spelarna går in.

tgul sa...

En annan fundering är varför inte Lohne givit upp "starkare än någonsin"? När nu IFE skaffat "Stå upp för Elfsborg" kunde det väl vara mäktigt att gå in till den? Givetvis förutsatt att några mer än guliganerna hjälper till med sången, en annan förutsättning är också att folket på "ålgård" slutar klappa "raketen"

tgul sa...

Väntar på det utannonserade samtalet...
Men det lär väl dröja för Matt att plita ner svaren.
Vi som brukar lyssna på Radio Match efter IFEs hemmamatcher, då radioprataren Mattias Linden stryker Elfsborgsspelarna medhårs, vet att Mattias inte gillar snabbisar.

Fuzzbox sa...

Appropå www.elfsborg.se kan man idag läsa att Anders Svensson, Johan Wiland och Samuel Holmén är uttagna till landskampen mot USA. All annan media rapporterar att Anders vilar från matchen....

För övrigt kul att du är igång igen. Pressackreditering borde vara självklart för din del.