lördag, augusti 18, 2007

Kim Pitt

Ibland händer det att jag kollar på någon av alla hundratals skräpkanaler som finns i TV-apparaten i 2000-talets avreglerade Sverige. En av dessa kanaler är VH1 och denna kväll var ett sådant tillfälle.

Jag fastnade för ett sånt där extremt "gör om mig"-program som gick ut på att ett par killar med taskigt självförtroende ville plastikoperera sig för att efterlikna Brad Pitt. Ni undrar säkert varför jag fortsatte kolla och den frågan är väl i princip omöjlig att besvara. Troligen är det lite samma fenomen som när man ser en utvecklingsstörd person peta i näsan på bussen och man bara måste fortsätta titta för att se om kråkan hamnar på rutan, på sätet eller kanske i munnen rentav. Någon psykolog kan säkert förklara det där bättre.

Hur som helst: Grabbarna hamnade under kniven i en serie smärtsamma operationer och fick sedan gå omkring som ett par välemballerade kollin i flera månader. När det så äntligen var dags att plocka bort bandagen var de inte ett skit lika Brad Bitt. Däremot såg de ut lite grann som Kim Källström ...

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: