söndag, december 04, 2005

Dom är inte kloka

ICA-fansen. Nu upprörs de av att Kalle Svensson figurerar i spekulationer kring eventuella nyförvärv för Elfsborgs räkning på Ålgårdsläktaren.

Varifrån har ni fått det löjliga "ryktet" att Karl Svensson vill lämna Blåvitt? Det är ungefär lika patetiskt som gröthalsarnas "rykte" att Selakovic ska till Malmö tycker de Gothia.

Fan Elfsborgarna har ingen verklighetsuppfattning säger Chile.

Jag minns en silly season-sida som för inte så länge sedan skrev att Samuel Holmén var "på väg in" till ICA. Ett rykte som enbart hade uppstått genom att vissa supportrar tyckte att han vore en bra värvning. Ett så kallat gästboksrykte.

ICA-fansen är de mest verklighetsfrånvända av alla Sveriges supportrar. De lever kvar i det tidiga 90-talet då ICA kunde värva vilken spelare som helst från vilken klubb som helst i Sverige. Därför kan man ofta läsa inlägg av typen "värva den och den" på olika ICA-forum. För erat eget bästa kanske en mer realistisk och ödmjuk approach vore bra att inta. Ni kanske till och med tvångsnedflyttas ju!

7 kommentarer:

feldgrau sa...

Du har aldrig funderat på att en övergång FRÅN IFK till Ellos är mer uppseendeväckande och otrolig än en övergång åt andra hållet? Det totalt osannolika i Karl Svensson till Ellos ligger i att ni fortfarande är en skitklubb, som varken spelar Royal League eller internationellt i år eller nästa år.

Röd Guling sa...

Jonas Lundén, Andreas Nilsson ...

Utmärkta värvningar det där. Den senaste ni värvade från oss var väl Lennart Nilsson.

Röd Guling sa...

Höll på att glömma Micke Martinsson också.

Anonym sa...

Hellre inte spela i europa än att göra det och därefter göra bort sig totalt...

Anonym sa...

Fast vare sig Lundén eller Nilsson platsar i Elfsborg längre.

Anonym sa...

Personligen vill jag aldrig se några ICA-bananer i vårt stolta och konstnärliga IF Elfsborg!

Anonym sa...

Kommit över förlusten mot Blåvitt på Borås arena än?
Inte alla tydligen.

http://www.kvp.se/index.jsp?a=160181