onsdag, december 28, 2005

Kul från guliganernas forum

Det här är underhållning:

Vill bara hälsa alla att i år då är det vårt år!
Ander Svensson är bäst , han kommer ta ner alla andra mittfältare på jorden. Och Sjöhage, en sådan framtid vi har.
Och tro mig Stefan Ishizaki vilken kille!!!!.

Har beundrat honom sedan AIK tiden, och hoppas nu att han äntligen kan ta steget ut.. Och för alla som vill ha Antonsson i klubben säger jag NEJ!!
En Fd ICA-kille(!!!!!) de kan vi fan inte ha! hur bra är dom vi köpt därifrån? Lunden? , någon som uppmärksamade den långhåriga orakade mannen på läktaren? NEJ! Och Andreas Nilsson har ju varit lika lyckad han. Så Elfsborg håll nu i plånkan hehe!
Vill också ge Magnus Haglund creeds, han är bästa tränaren jag skådat.
Den förmågan att alltid tänka klokt, säga rätt saker till medierna osv=)
Han är fenomenal!! Så det ser ljust ut för vårat lag!!

Älska Elfsborg - Mot ljuare tider!!!

(Skrivet av signatur JockEx)

Läs det där och fundera lite. Ställ sedan ovanstående statement i relation till följande gulsvarta kommentarer:

Ingen länk jag saknar.
(Angående länkning hit från guliganernas officiella.)

Tror nog jag talar för de flesta när jag säger att det är större chans att Knutbysekten får en länk till sin hemsida än att du skulle få en till din värdelösa blogg!

(Angående länkning.)

Vilken skit! Som Elfsborgare skäms jag.
(Kommentar från fotbollstoppen.com)

Själv är jag nog fortfarande bannad från guliganernas forum sedan den där firman-affären i bloggens barndom men borde inte de censurivrande guliganadministratörerna banna JockEx i första hand? Låt mig nu kommentera hans inlaga.

Vill bara hälsa alla att i år då är det vårt år! Tack för hälsningen.
Ander Svensson är bäst , han kommer ta ner alla andra mittfältare på jorden. Ja, och sedan blir han uttagen i världslaget efter VM. Och Sjöhage, en sådan framtid vi har. Kan vi inte omskola honom till försvarare eller målvakt i så fall?
Och tro mig Stefan Ishizaki vilken kille!!!!. Hmmm ...
Har beundrat honom sedan AIK tiden, och hoppas nu att han äntligen kan ta steget ut.. Mot kanten? Och för alla som vill ha Antonsson i klubben säger jag NEJ!! Är du Magnus Haglund under pseudonym?
En Fd ICA-kille(!!!!!) de kan vi fan inte ha! hur bra är dom vi köpt därifrån? Lunden? , någon som uppmärksamade den långhåriga orakade mannen på läktaren? NEJ! Jo, han var hyfsad under sin andra säsong innan han blev skadad. Och Andreas Nilsson har ju varit lika lyckad han. Så Elfsborg håll nu i plånkan hehe!
Vill också ge Magnus Haglund creeds, "creeds?!?" han är bästa tränaren jag skådat. Har du bott på Grönland i hela ditt liv eller?
Den förmågan att alltid tänka klokt, säga rätt saker till medierna osv=) Bara för att han säger bättre saker än vad du gör behöver det inte betyda att han är bäst.
Han är fenomenal!! Du måste vara Haglund!!! Så det ser ljust ut för vårat lag!! Hoppas det!

Älska Elfsborg - Mot ljuare tider!!! Ja, mot ljuare tider, heja, heja!!!

Inga kommentarer: