lördag, december 24, 2005

Nyhet

Jag tror att jag är först med den här nyheten. En insiderkälla berättade idag för mig att Elfsborg har gjort klart med David Sülla, en lovande yngling fostrad i Mariedals IK. Han kommer att ingå i Elfsborgs juniorsatsning U21 (tidigare A2) som Jan Mak håller i. Sülla har haft en korsbandsskada vilken hindrade honom från att delta i årets Mariedal Cup men han ses som ett framtidslöfte i friskt tillstånd. Så vitt jag vet är han dessutom uppvuxen i ett socialistiskt hem vilket bör betyda att han har en god livssyn, nog så viktigt när han i framtiden förhoppningsvis blir en förebild för unga människor.

2 kommentarer:

Bruce Banner sa...

Sülla Season?

Märkligt att tidningarna skriver upp er inför nästa år medan er ledning gör allt dom kan att dra ner förväntningarna genom sin sillysäsong. Ischi-Berggren känns allt annat än klockrent om du frågar mig.

Röd Guling sa...

Brucan: Ingen har visserligen frågat dig men jag är alltid intresserad av vad du har att säga och vi får se hur det går nästa säsong. Hasse gjorde kanske sin livs säsong och även om han är lika bra nästa år är det inte säkert att Elfsborg blir sämre. Vi hoppas att spelet blir mer varierat och svårare att försvara sig mot nu när allt inte går ut på att skicka en boll som Hasse ska ta emot och passa tillbaka. Det här är sånt som vi som följer Elfsborg förstår medan andra lags supportrar enbart ser till antal gjorda mål. En del glömmer även att Hasse var straffskytt.